Over Karin

Even voorstellen

Reizen, ontdekken, alles voor je regelen met de prioriteit om jou onbezorgd te laten genieten! Reizen zit in Karin’s DNA, en dat merk jij ook als je contact met haar hebt.

“Mijn naam is Karin, geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen. Ik run vanuit Oostburg mijn Zeeuwse reisbureau, dat sinds 2014 bestaat.

In alles wat ik doe is het serviceniveau hoog. Ik ontzorg. Op alle vlakken als het je vakantie betreft. Het maakt mij trouwens niet uit of het een weekendje weg of je ultieme droomreis is; je bent voor mij altijd belangrijk. Ik leer jou ook graag kennen, zodat ik weet wat belangrijk voor je is.

Met veel plezier ontdek ik stap voor stap de wereld, zodat ik je nóg beter kan adviseren. Verder ben ik natuurlijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de (reis)wereld.

Ik word blij wanneer jij blij bent. Want als jij onbezorgd van jouw vakantie geniet, geniet ik met je mee!”

Gun jij jezelf de wereld?

Karin's Werkwijze

1
Eerste contact en jouw wensen
Tijdens een eerste afspraak bespreekt Karin uitvoerig je ideeën en wensen, zodat Karin weet wat je fijn en belangrijk vindt tijdens deze vakantie.
2
Reisvoorstel op maat
Op basis van je wensen en ideeën creërt Karin een passend en praktisch reisvoorstel met een aantal keuzes. Ze bespreekt dit met je, geeft je advies & past aan tot het perfect matcht en je 100% tevreden bent..
3
Boeken en voorpret
Yes, je bent heel enthousiast, dus Karin boekt de reis voor jou! Ze regelt alles voor je.

Voor jou tijd om te genieten van de vakantie voorpret…

Tussentijds informeert ze je over je bestemming & helpt ze je met alles wat met je vakantie te maken heeft.
4
Bijna op vakantie...
Je bent nu waarschijnlijk hard aan het aftellen tot je op reis kan. Voor je vertrekt, brengt Karin je reisdocumenten thuis of stuurt ze op.
Zodat je onbezorgd op reis kan.
Koffers pakken en je reis kan beginnen!
De koffer is gepakt, tijd om op vakantie te gaan!

Karin reist als onzichtbare reisgenoot met je mee. Ook tijdens jouw vakantie staat ze voor jou klaar voor vragen, service en eventuele problemen ter plaatse.

Ik heb reiskriebels!

Schrijf je nu in voor ons digitale reisevenement!

Lorem ipsum dolor sit amet.